Heroes at the frontier of energy and marine

Atlas Professionals

Atlas Professionals biedt een compleet scala van specialistische recruitment en HR-diensten voor de energie- en maritieme industrie.

Na een golf van internationale fusies en overnames en veranderende marktomstandigheden was er bij Atlas enorm behoefte aan een sterk merk dat iedereen verbindt, intern en extern.
Ze vroegen mij om samen met de eigenaren en een internationaal team op zoek te gaan naar de gedeelde identiteit en onderscheidende propositie. Het proces was even belangrijk als de uitkomst.

Al snel werd duidelijk dat het bedrijf symbool staat voor de top van de energie- en maritieme industrie – klanten en professionals. Het bedrijf zet zich volledig in voor een sector die zich continu richt op het bereiken van een hoger niveau; en voor de specialisten met het talent en vastberadenheid om er te komen. Committed, competent en uitdagend.

Atlas Professionals. At the Frontier of Energy and Marine. Alle filiale werden in een keer omgedoopt onder de nieuwe naam, Atlas Professionals. We ontwikkelde de pay-off, merkmanifest en het Atlas Hereos thema voor beeldtaal en communicatie. Onder Atlas Heroes staat de Atlas-professional altijd op een bijzondere manier centraal.

Samenwerking: Fraser Bailey, Kristien Zuiderveld.

Image
“Franci had een frisse blik op onze usp's en stelde de juiste vragen binnen de organisatie. Samen hebben we onze marketingaanpak getransformeerd.”
Rogier Kind

Marketing Manager